Укренерго запрошує до розгляду проекту Інструкції щодо подання та публікації даних на ринку електричної енергії

УкренергоПроект Інструкції щодо подання та публікації даних на ринку електричної енергії підготовлено на виконання постанови НКРЕКП від 19.06.2018 № 459 «Про затвердження Порядку збору та передачі даних щодо функціонування ринку електричної енергії для оприлюднення на платформі прозорості ENTSO-E».

Зауваження та пропозиції до проекту документу надсилати до 25.01.2019 в паперовому вигляді на адресу ДП «НЕК «Укренерго»: вул. Симона Петлюри 25, м. Київ, 01032, або в електронному вигляді: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  .Довідки за телефоном: (044) 238-34-72.

Громадські обговорення проводитимуться 31.01.2019 з 15:00 до 17:00 за адресою: м. Київ,  вул. Симона Петлюри 25, кім. 232.

Проекти

Інструкції щодо подання та публікації даних на ринку електричної енергії

Додатку до Інструкції щодо подання та публікації даних на ринку електричної енергії. Детальний опис даних

Укренерго

Редактор відповів в темі: #169 6 місяців 1 тиждень тому
31 січня 2019 року були проведені громадські обговорення проекту Інструкції щодо подання та публікації даних на ринку електричної енергії. Учасниками засідання прийнято рішення продовжити термін надання зауважень та пропозицій до 01.03.2019.