Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Павла Павлишина

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив колективу НАЕК «Енергоатом» тимчасово виконуючого обов’язки президента Компанії Павла Павлишина. Представлення відбулось 6 грудня у центральному офісі Енергоатома. У заході також взяли участь голова підкомітету з питань ядерної енергетики та ядерної безпеки Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Остап Шипайло і міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель.

Т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Павло Павлишин у своєму виступі подякував за представлення: «У нас дуже великий і потужний колектив, і наше головне завдання – це безпечна експлуатація атомних електростанцій. Водночас в атомній галузі зараз є багато проблем – надвисокий обсяг ПСО, гальмування інвестпроектів та багато інших питань, що потребують вирішення. Але я сподіваюся, що спільними зусиллями з Урядом та ВР ми їх зможемо успішно розв’язати».

Довідково
Павло Павлишин приступив з 05 грудня 2019 року до тимчасового виконання обов’язків президента ДП «НАЕК «Енергоатом».
З 2012 року обіймав посаду генерального директора ВП «Рівненська АЕС», де працював з березня 1992 року та пройшов шлях від оператора реакторного відділення реакторного цеху №2 Рівненської АЕС до генерального директора.

НАЕК «Енергоатом»

Адміністратор аватар
Адміністратор відповів в темі: #270 3 місяців 1 тиждень тому
Кабмін розпорядженням від 29 березня 2020 року № 360 звільнив Павла Павлишина з посади т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом»